Forside Hold Arrangementer Priser og tilmelding Lokaler Diverse Kalender Kontakt

Hold

Vi tilstræber en ligelig kønsfordeling, da der ellers hele tiden er nogen, som må stå over. Vi opfordrer derfor til, at man tilmelder sig parvis, dvs. som to af modsat køn (eller leader og follower). Da vi hele tiden skifter partner, er den som du tilmelder dig med, ikke din faste partner - den parvise tilmelding skal kun sikre en ligelige fordeling og færre pauser. Hvis du ikke kan finde en af modsatte køn at tilmelde dig med, bedes du kontakte NVB før tilmeldingen. Så vil vi se, om der skulle være en anden af modsat køn, som også har tilmeldt sig som enkeltperson, således at I kan blive optaget som 'par'.


Standard/Latin Niveau 1 - Begynder og letøvet (i Dansekapellet (Sal 1), Nordvest)

For dig, der gerne vil lære standard- og latin dansene at kende og lære lidt variationer sammen med en dansepartner. Vi skifter mellem at danse i par og køre partnerrotation på holdet, så alle får trænet med hinanden undervejs. Når vi underviser veksler vi mellem en standard og latindans ad gangen (Fx vals/cha cha cha), så du når at lære trinene får vi gør videre til næste dans. Husk indendørs (danse)sko (der ikke sætter mærker), gerne med hæl.
  • Onsdage kl. 18.30 til 20.00 (fra d. 30. januar 2019 til 29. maj 2019, minus uge 7 pga. vinterferie)Nordvest Ballroom - Vild Med Dans i København NV